Rabu, 10 Agustus 2011

KECAP WANCAHAN

Kecap anu asalna meunang mondokeun tina sakecap atawa leuwih tapi lain tina kalimah, pangna dipondokeun
aya sababaraha sabab disebutna Kecap Wancahan.


  @ Lantaran Deudeuh: Geulis  jadi lis, neulis, euis.
  @ Rusuh Nyebutna    : Atuh da jadi atuda, tuda
                                         Matak tea oge jadi taktage
                                         Ceuk uing oge jadi cekengge, Jrd.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Pengikut